Следвайте Гласове в ТелеграмПосолството на САЩ в Минск призова в понеделник

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПосолството на САЩ в Минск призова в понеделник
Коментари Харесай

САЩ призоваха своите граждани да напуснат Беларус

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Посолството на Съединени американски щати в Минск прикани в понеделник своите жители да изоставен Беларус във връзка със затварянето на граничните пунктове с Европейския съюз.

" Гражданите на Съединени американски щати, намиращи се в Беларус, би трябвало неотложно да изоставен страната. Помислете за овакантяване през останалите гранични пунктове с Литва и Латвия или със аероплан. На жителите на Съединени американски щати не е позволено да влизат в Полша по суша от Беларус. Не пътувайте до Русия или Украйна ", гласи известието на формалния уеб страница на дипломатическата задача.

В него се предлага да не се влиза в Беларус и се предизвестява за лимитираните благоприятни условия на посолството да оказва подпомагане на американски жители, живеещи или пътуващи в тази страна.

Посолството напомни неотдавнашното затваряне на два контролно-пропускателни пункта на границата с Беларус от страна на Литва и означи, че " държавните управления на Полша, Литва и Латвия обявиха, че е допустимо по-нататъшно затваряне на граничните пунктове с Беларус.

Инфо: interfax.ru

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР